Skip to main content
search

Compania românească M&M Product din Râșnov lansează, în premieră pe piața din România, folia termo ecosustenabilă din polietilenă verde.

Materia primă folosită la fabricarea acestei polietilene (I’m green™ ) este etanolul obținut din trestia-de-zahăr, un biopolimer care oferă amprentă favorabilă de carbon. Trestia-de-zahăr biologică, prin însăși cultivarea ei, produce oxigen și reduce CO2 din atmosferă.

Noile produse și soluții de ambalare sunt oferite sub brandul the smart green și fac parte din linia de business Ambalaje flexibile High Performance.

Produsele the smart green se adresează tuturor producătorilor și platformelor de logistică care doresc să contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și la ocrotirea mediului înconjurător, în același timp cu eficientizarea procesului de ambalare.

the smart green are proprietăți tehnice superioare, aspect deosebit  iar la sfârșitul duratei de viață poate fi reciclată în aceleași lanțuri dezvoltate deja pentru polietilena convențională; înlocuirea polietilenei convenționale cu cea verde nu necesită investiții în utilaje noi de ambalare.

”De-a lungul celor 25 de ani de existență, ne-am asumat rolul de inovatori și pionieri pe piața din România, promovând soluții care reduc consumul de mase plastice și fabricând folii din plastic ecosustenabile. the smart green este răspunsul nostru la nevoia acută de ocrotire a mediului înconjurător, este soluția pentru diminuarea gazelor cu efect de seră prin folosirea cât mai redusă a maselor plastice provenite din petrol”, declară Melinda Mureșan, General Manager M&M Product.

La nivel strategic, proiectul este coordonat de Aliz Kosza – business mentor & strateg, în cadrul unei co-finanțări BERD România pentru afaceri mici și mijlocii. Prin acest proiect, compania și-a creat și o nouă identitate vizuală și a început un proces inevitabil de transformare organizațională, prin implementarea unui nou model de management.

M&M Product activează pe piața din România din 1994, deține o platformă la Râșnov (producție și depozit central) și operează în țară prin 5 puncte de lucru regionale: București, Cluj, Craiova, Bacău, Timișoara. Compania are 2 divizii, producție și distribuție, și trei linii de business: Ambalaje flexibile Standard, Ambalaje flexibile High Perfomance (HP  și smart green) și Utilaje. Cele 3 branduri al companiei sunt: optim, high performance, the smart green.

Leave a Reply

Close Menu

SmartWrap

Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 14, localitatea Râșnov, jud. Brașov

T:  0372 729 923
E: office@smartwrap.ro