Skip to main content
search

PREMIERă în industria ambalajelor din România

CARAVANA SmartWrap

Challenge day

11 aprilie 2024

Cu sprijinul special

0bcceba3-be1d-4ba3-9967-0f5867f628ad-removebg-preview

MĂSOARĂ PENTRU A PUTEA ÎMBUNĂȚI!

SmartWrap Challenge Day București începe în…

Anul trecut am pornit revoluția în industria ambalajelor, iar anul acesta pornim în Caravana SmartWrap Challenge Day, o premieră în România

Ești o companie din București sau împrejurimi?

Testează-ți gratuit propria soluție de înfoliere cu folie stretch la singurul Centru Mobil de Testare a paleților din România.

Ești o companie din București sau împrejurimi?

Testează-ți gratuit propria soluție de înfoliere cu folie stretch la singurul Centru Mobil de Testare a paleților din România.

Despre SmartWrap Challenge Day București

În cadrul primei opriri din cadrul Caravanei SmartWrap Challenge Day, invităm companiile din Capitală și împrejurimi la un eveniment dedicat inovației și transferului de know-how în industria ambalajelor.

Timp de o zi, în data de 11 aprilie 2024, participanții la SmartWrap Challenge Day vor avea ocazia să asiste la testarea în condiții reale a soluțiilor de ambalare

Centrul Mobil de Testare a Paleților ambalați în folie stretch demonstrează practic și măsurabil cum se pot îmbunătăți eficiența, siguranța și stabilitatea în transportul mărfurilor, la un preț mai mic și un consum redus

VEZI AICI CUM A FOST LA

SmartWrap Challenge Day 2023 (Râșnov):

Rulează videoul

Cum testăm

Centrul Mobil de Testare este o unitate de laborator mobil, sub formă unui tir care conține un banc de accelerație.
Cu ajutorul acestui banc conectat la computer, simulăm scenarii reale din teren, Centrul Mobil putând testa stabilitatea încărcăturilor în aproape orice locație.
Vezi Centrul Mobil de Testare în acțiune:

Rulează videoul

Înscrie-TE AICI!

SmartWrap Challenge Day 2024 – București este un eveniment de o zi, cu număr limitat de locuri. Data evenimentului public este 11 aprilie 2024

Vă rugăm să completați formularul și vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru confirmare.

IMPORTANT: Puteți programa o vizită a Centrului Mobil de Testare la sediul companiei dvs. pentru a testa GRATUIT eficiența soluției de ambalare pe care o folosiți. Putem desfășura un test / zi în perioada 8-10 aprilie sau 12 aprilie. Pentru a nu rata această oportunitate unică, contactați-ne telefonic la 0727.229.905.

CARAVANA SMARTWRAP CHALLENGE DAY 2024

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

După completarea formularului de mai sus, vei primi o confirmare prin email sau telefonic. Dacă nu primești o confirmare în maxim 4 zile lucrătoare, te rugăm să ne contactezi telefonic, pentru a te asigura că solicitarea ta de înscrierea a sosit la noi.
Desigur! Chiar dacă locurile sunt limitate din motive obiective, nu avem restricții privind numărul de participanți de la aceeași companie. Totuși, ne rezervăm dreptul de a limita acest număr în funcție de numărul companiilor înscrise. Fiecare participant trebuie să completeze formularul individual.
Centrul Mobil este o unitate de laborator mobil care poate testa stabilitatea încărcăturilor în aproape orice locație. Echipat cu un banc de accelerație și o cameră de înaltă rezoluție, simulează scenarii reale din teren, îndeplinind criteriile EUMOS 40509 pentru testare.
Centrul oferă posibilitatea de a testa rapid conformitatea cu standardele UE, asigurând economii semnificative, reducerea consumului de plastic, și garantând un nivel ridicat de siguranță în transport.
EUMOS 40509 este un standard european ce descrie metode de testare dinamică pentru a evalua rigiditatea unei unități de încărcare. Este esențial pentru evaluarea siguranței și rigidității încărcăturilor în timpul transportului rutier.
Obiectivele evenimentului sunt educarea pieței despre importanța stabilității paleților în timpul transportului, reducerea pierderilor din cauza ambalării incorecte și promovarea soluțiilor care respectă principiile sustenabilității.
Te poți înscrie la newsletterul nostru pentru a primi actualizări regulate despre evenimentele și soluțiile inovatoare oferite de SmartWrap. De asemenea, urmărește-ne pe canalele de social media pentru ultimele noutăți: LinkedIn / Facebook.
Close Menu

SmartWrap

Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 14, localitatea Râșnov, jud. Brașov

T:  0372 729 923
E: office@smartwrap.ro