Dragi Parteneri,

Am plăcerea să vă anunț că începând din luna iulie conducerea Echipei de vânzări (Field salesforce) este preluată – treptat – de către Viorel FRUNZĂ, în calitate de National Sales Manager.

Suntem într-o nouă etapă a dezvoltării companiei, urmând să facem saltul de la o companie dinamică, cu creșteri moderate, la o companie mai profesionalizată, care urcă la nivelul următor, prin inovarea și reașezarea tuturor elementelor care influențează în mod direct viziunea noastră pe termen lung.

Acest nivel următor înseamnă că, prin noul nostru coleg, dorim să fim și mai aproape de partenerii noștri. Dorim să înțelegem mai bine nevoile și provocările pe care le aveți.

Noul nostru coleg este absolvent al Colegiului Național de Comerț și al Academiei de Studii Economice a Moldovei.

Viorel FRUNZĂ are 41 de ani și vine de pe poziția de Manager Vânzări la Șapte Spice S.A. (Vel Pitar).

Viorel și-a început cariera în anul 2000 (imediat după terminarea studiilor). Între 2000 și 2009 a ocupat – pe rând – funcțiile de contabil, contabil-șef și director financiar în trei companii din Republica Moldova.

Lumea analitică a cifrelor i-a deschis apetitul pentru vânzări; această schimbare a orientării în business i-a adus peste 11 ani de experiență în vânzări, în alte trei companii, cu specializare B2B. A început ca Manager comercial într-o companie de colectare, prelucrare și export ale cerealelor și oleaginoaselor. Ulterior, a activat tot în vânzări, în două companii cu specific en-gros, ultimul job fiind la Șapte Spice (Vel Pitar), unde a deținut funcția de Manager vânzări.

Viorel preia funcția de National Sales Manager al SmartWrap într-un moment important în dezvoltarea companiei, iar prioritățile lui în acest an vor fi: completarea echipei de vânzări cu pozițiile vacante, dezvoltarea și implementarea noului model de business, implementarea strategiei de portofoliu și de dezvoltare a afacerii la nivel național.

Fiți alături de noi în a-i ura Bun venit în echipă și succes în tot ce va întreprinde!

În ceea ce mă privește, rolul meu va presupune în continuare elaborarea strategiilor comerciale, activități care – dincolo de aspectele strategice din vânzări și coordonarea departamentului CS – se extind în zona de marketing, de strategie structurală și de dezvoltare pentru divizia tehnică. Aceasta va cuprinde divizia de utilaje, inclusiv servicii, precum: montaj, mentenanță, service și toate proiectele aferente auditării / diagnozelor de consum la clienți. În paralel, mă voi implica intens în educarea pieței către un management al costurilor mai riguros și mai eficient pentru actualii și potențialii parteneri: atât antreprenori, cât și CEO, CFO și manageri din zona operațională a afacerilor.

Cu prietenie,
Cristian Oprea
Director Comercial

„Sunt o persoană comunicativă și creativă, am un simț dezvoltat al afacerilor, sunt capabil să motivez și să conduc echipe.
Se spune despre mine că sunt convingător în relația cu clienții.
Mă implic cu entuziasm în proiectele din care fac parte. Gândirea analitică și atenția la detalii mă ajută în identificarea și minimizarea riscurilor. Îmi place să învăț și să mă dezvolt continuu.
Mă bucur să mă alătur Echipei SmartWrap și să îmi aduc contribuția la dezvoltarea companiei și a echipei pe care o preiau.”

Viorel FRUNZĂ
National Sales Manager

Lasă un comentariu

SmartWrap

Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 14, localitatea Râșnov, jud. Brașov

T:  0372 729 923
E: office@smartwrap.ro