Dragi Parteneri,

Avem plăcerea să vă anunțăm că începând cu data de 11 aprilie 2022 conducerea departamentului operațional va fi preluată, treptat, de către Liliana Georgeta Fătu, în calitate de Manager de Operațiuni.
Noua noastră colegă este absolventă a Universității Lucian Blaga din Sibiu – Facultatea de tehnologie a produselor alimentare (1995) și a Universității Transilvania Brașov – Studii economice (2016), deține specializări/certificări în domeniile Audit Intern, HACCP, ISO.

Liliana vine cu o experiență profesională de peste 20 de ani în diverse zone operaționale, din care ani buni cu responsabilități în Food Engeneering (ProdLacta, Betty Ice) , 12 ani R&D și Producție (Olympus, Ardealul – Orkla Foods, Natura S.R.L.), combinate cu activități operaționale, cum ar fi managementul stocurilor, relația cu furnizorii și activități logistice. A integrat și a implementat de la zero linii de producție, a reorganizat platforme de producție și operaționale.

Această experiență include definirea proceselor, managementul calității, planificarea producției și implementarea de sisteme în producție (MRP), implicit coordonarea a sute de oameni din subordine.

Liliana preia funcția de Manager de Operațiuni al SmartWrap într-un moment important în care dezvoltarea și implementarea unei strategii operaționale pe următorii 2-3 ani va fi o prioritate absolută în lunile care urmează.
Liliana este un om deschis, entuziast și proactiv și un manager echilibrat, orientat către performanță prin organizarea, motivarea și dezvoltarea oamenilor. Este o persoană dinamică, a faptelor, care face lucrurile să se întâmple.

Fiți alături de noi în a-i ura Bun venit în echipă și succes în tot ce va întreprinde!

Cu prietenie,
Melinda Mureșan
General Manager

 

„Sunt o persoană veselă și de acțiune, îmi place să dezvolt și să conduc echipe. Iubesc oamenii. Se spune despre mine că sunt un om echidistant, prietenos, dar exigent când situația o cere.
Mă implic cu tot sufletul în ceea ce fac, nu sunt perfectă, dar învăț din greșeli și m-am dezvoltat profesional învățând continuu, prin munca mea de zi cu zi.
Mă bucur să mă alătur echipei SmartWrap și să contribuim împreună la dezvoltarea acestui business.”

Liliana Fătu
Manager de Operațiuni

Lasă un comentariu

SmartWrap

Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 14, localitatea Râșnov, jud. Brașov

T:  0372 729 923
E: office@smartwrap.ro